مزایای هوشمندسازی واحد مسکونی

مزایای هوشمندسازی واحد مسکونی

با پیشرفت تکنولوژی های دیجیتالی، تولید و عرضه محصولات متنوع که نیاز به انرژی برق دارند روز به روز در حال گسترش است. بدین ترتیب در یک واحد مسکونی با استفاده از سیستم هوشمند می توان به سادگی محصولات برقی متنوع و گوناگون را به صورت یکپارچه و از طریق یک بستر نرم افزاری کنترل و نظارت کرد. همچنین سیستم هوشمند به کاهش هزینه برق مصرفی، افزایش امنیت و کنترل از را دور در یک واحد مسکونی کمک شایانی می کند. اگر چه برای اجرای این سیستمها در یک واحد آپارتمانی باید هزینه اولیه ای کرد ولی با گذشت زمان و کاهش بهینه مصرف برق و ایجاد راحتی برای ساکنین هزینه اولیه برای مشتریان توجیه پذیر خواهد بود.

کلیدهای سیستم هوشمند به صورت چند پل یا چندکاره بوده و قابلیت برنامه ریزی های گوناگون را نیز دارند. بدین ترتیب با استفاده از کلیدهای هوشمند در مقایسه با کلیدهای سنتی، به تعداد کمتری کلید در واحد نیاز دارید. کلیدهای هوشمند قابلیت لیبل گذاری (شرح عملکرد) دارند و لذا می توان چراغ مربوطه را به راحتی پیدا کرد. برای نمونه می توان در یک سالن پذیرایی از یک کلید ترموستاتیک ۸پل استفاده کرد. بدین ترتیب به کمک چنین کلیدی می توان با تنظیم دمای مطلوب فنکوئلها را در مدهای سرمایش یا گرمایش به صورت خودکار کنترل کرد. پرده های برقی را نیز بالا یا پایین برده و همچنین چراغهای مختلف را به صورت مجزا خاموش/ روشن و یا حتی دیم (تنظیم شدت نور) کرد. اگر دیگر قابلتهای جذاب سیستم هوشمند امکان اجرای سناریوهای نوری و یا فرمانهای سراسری می باشد. بر روی کلیدها یک یا چند دکمه سناریو برنامه ریزی می شود. سپس کاربر با زدن کلید سناریو طیف نوری دلخواهش را ایجاد میکند. برای مثال با اجرای سناریو “صرف غذا” تمام چراغهای سالن خاموش شده و آویز بالای میز غذاخوری روشن و آباژور بر روی میزان ۳۰ درصد تنظیم خواهد شد. حتی پرده های برقی و فنکوئل نیز می توانند در این سناریو تغییر کنند. مثلا در سناریو “خواب” همه چراغهای خانه خاموش، پرده های برقی پایین و ترموستاتها در مد شبانه (Night Mode) قرار خواهند گرفت. دکمه خاموشی کل یا Central OFF نیز کاربرد جالبی دارد.

در هنگام ترک خانه با زدن این دکمه همه چراغها خاموش، پرده ها پایین و فنکوئلها نیز خاموش می شوند تا با خیالی راحت خانه را ترک کنید. علاوه بر کلیدها یا سنسورهای هوشمند می توان کلیه آیتمهای سیستم هوشمند را از طریق اپلیکیشن موبایل از داخل یا خارج ساختمان (به کمک بستر اینترنت) کنترل و نظارت کرد. با نصب دوربین تحت شبکه، سنسورهای سقفی و یا مگنتهای درب و پنجره می توان امنیت واحد مسکونی را ارتقا داد. در زمان مسافرت و در صورت باز شدن درب ورودی و یا تردد مشکوک در خانه، نرم افزار سیستم هوشمند بر روی موبایل هشدار (Notification) ارسال خواهد کرد.

خلاصه ای از کاربردهای هوشمندسازی:
۱) هوشمندسازی یکپارچه روشنایی، پرده برقی و سیستم سرمایش/ گرمایش
۲) کنترل روشنایی از نوع دیم و اجرای سناریوهای نوری متناسب با دکوراسیون
۳) افزایش امنیت با مگنتهای درب و پنجره و سنسورهای حرکتی چندکاره
۴) مایشگر لمسی با نرم افزار سیستم هوشمند و پنل داخلی آیفون تصویری
۵) کنترل همه تجهیزات برقی با اپلیکیشن موبایل از داخل و خارج ساختمان
۶) سناریوهای خاموشی کل چراغها و فنکوئل در زمان ترک منزل یا استراحت
۷) اعمال زمان بندی هفتگی برای باز و بسته شدن پرده های برقی
۸) اجرای فرمانهای سیستم هوشمند با دستیارهای صوتی Alexa, Google play

به بالای صفحه بردن